Header website d
Header website d
Styling-4-uur totaalstyling-7004 woonk oranje

Totaal styling bij photoshoot

E-mailadres
Prijs€ 295,00
Basisprijs inclusief BTW
Korting
Bedrag BTW

Deze stylingdienst is geknipt voor jou als je geen tijd hebt, niet weet wat je moet doen, andere belangrijke zaken aan je hoofd hebt, druk met de kinderen bent, al moe van het opruimen bent etc. Maar ook als je gewoon lekker achterover wilt leunen. Laat mij het werk maar doen!  

Ik ben gedurende de hele photoshoot aanwezig in jullie woning en zorg ervoor dat elke ruimte er top uitziet en de fotograaf direct aan de slag kan om de mooiste foto's te maken.
Elke ruimte maak wordt fotoklaar gemaakt door nog wat laatste dingetjes op te ruimen, bedden op te maken en het geheel mooi af te stylen met accessoires. Hierbij maak ik gebruik van meegebrachte woonaccessoires zoals kussens, plaids, kandelaars, bloemen en fraaie versproducten zoals fruit, bolbroden, borrelhapjes en taart.

Ik zal wél een beroep op je doen bij het verplaatsen enkele items als dat voor de foto beter is. Uiteraard worden ook de bijkeuken en tuin in orde gebracht en bepaal ik met de fotograaf de beste posities waarbij ik hem/haar wijs op mooie details en bijzonderheden van het huis. 

Tijdsbesteding: maximaal 4,5 uur, dit betreft voorbereiding, reistijd en ca. 3 a 3,5 uur op locatie.
Let op: blijkt tijdens de werkzaamheden 3 uur niet voldoende is, dan zal benodigde extra tijd achteraf worden gefactureerd. Bij bestelling van deze service ga je hiermee akkoord.

 

(Bij grotere woningen met meer dan gemiddeld aantal slaap- en badkamers, buitenruimtes, bijgebouwen etc. wordt een aangepaste prijs geoffreerd.)

Als ervaren verkoopstylist in de regio
Eindhoven/Helmond ontzorg ik jou door:

  • totaal styling tijdens photoshoots
  • finishing touch styling
  • advies bij start verkoopproces
  • maatwerk doe-het-zelf

Meer CHRISTYVANRIJ op...

Reviews

Scherpe blik en praktische oplossingen

"Er zat bij ons weinig tijd tussen het kiezen van een makelaar en het maken van de verkoopfoto's. We hadden weinig tijd om ons huis verkoopklaar te maken. 
Gelukkig was daar Christy met haar scherpe blik en praktische oplossingen.
We hadden een kleurrijk huis, ik zag er tegenop om alles te moeten overschilderen. Was ook helemaal niet nodig volgens Christy. Ze kon ons precies vertellen wat we moesten opruimen of verplaatsen en wat we waar als accessoires konden gebruiken. Zo konden we in korte tijd ons huis goed presenteren en verkopen.
Zo fijn dat Christy met je meekijkt en denkt, je hebt al genoeg andere dingen aan je hoofd. Echt top!"

Gaby & Patrick, Helmond

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice