Header website d
Header website d
Online leerdoe-programma vierkant foto 5.4b bank 300 300 functie slaapkamer 300 flipcard tip printscreen video a tuinbord lager 300 breed

ONLINE PROGRAMMA

Array
Prijs€ 175,00

NIEUW IN 2022!! 

Ik heb een geweldig online programma voor je gemaakt waarmee jij zelf aan de slag kunt met het opstellen van een persoonlijk plan!

Klik hier voor de brochure.

Het programma bestaat uit 8 modules: Introductie, Jouw woning, De Makelaar, Opruimen en klusjes, Kleur in huis, Styling, De photoshoot en Bezichtigingen. Oftewel: alles wat er komt kijken bij het klaar maken van een woning voor verkoop. 

Je bepaalt zelf het tempo, de volgorde, welke tips en adviezen je gaat opvolgen en wat je wilt noteren in de invulvelden. Je slaat telkens je gegevens op, die je tussentijds steeds kunt bijwerken of wijzigen. Ook kan de adviezen en jouw gegevens downloaden en printen. Als je een onderdeel hebt doorgenomen of afgerond, kan je het aanvinken als "voltooid". In totaal duurt het programma ongeveer 3 uur. 

Dit is echt een heel gaaf en uniek programma om zelf mee aan de slag te gaan! Ik wens je er veel succes en plezier mee. 

Je ontvangt na je bestelling en betaling een mail met een link naar het programma en een inlogcode (let op: deze is 3 maanden geldig!).  

 

 

Als ervaren verkoopstylist in de regio
Eindhoven/Helmond ontzorg ik jou door:

  • totaal styling tijdens photoshoots
  • finishing touch styling
  • advies bij start verkoopproces
  • mijn unieke online verkoopstyling-programma!

Meer CHRISTYVANRIJ op...

Reviews

Het resultaat was perfect en de samenwerking erg prettig!

"Ik was op zoek naar een styliste om mijn woning zo goed mogelijk te presenteren op de verkoopfoto's. De makelaar attendeerde mij op Christy. Na een korte kennismaking, met vooral het huis, kwam Christy de dag van de photoshoot vooraf alle puntjes op de i zetten. Het resultaat was perfect, een stijlvolle touch, bovendien aangevuld met de juist accessoires van haarzelf waar nodig! 

Zelfs voorafgaand aan de bezichtigingen helpen de adviezen van Christy je op weg om de woning een TipTop uitstraling te geven. Of je laat gewoon Christy alles nog even stylen. 
De samenwerking was erg prettig, zij is bijzonder flexibel en communicatief. Echt een aanbeveling waard!"

Eric vd S. - Helmond

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice