Header website d
Header website d
Online leerdoe-programma vierkant foto 5.4b bank 300 300 functie slaapkamer 300 flipcard tip printscreen video a tuinbord lager 300 breed

ONLINE PROGRAMMA

Array
Prijs€ 175,00

NIEUW IN 2022!! 

Ik heb een geweldig online programma voor je gemaakt waarmee jij zelf aan de slag kunt met het opstellen van een persoonlijk plan!

Klik hier voor de brochure.

Het programma bestaat uit 8 modules: Introductie, Jouw woning, De Makelaar, Opruimen en klusjes, Kleur in huis, Styling, De photoshoot en Bezichtigingen. Oftewel: alles wat er komt kijken bij het klaar maken van een woning voor verkoop. 

Je bepaalt zelf het tempo, de volgorde, welke tips en adviezen je gaat opvolgen en wat je wilt noteren in de invulvelden. Je slaat telkens je gegevens op, die je tussentijds steeds kunt bijwerken of wijzigen. Ook kan de adviezen en jouw gegevens downloaden en printen. Als je een onderdeel hebt doorgenomen of afgerond, kan je het aanvinken als "voltooid". In totaal duurt het programma ongeveer 3 uur. 

Dit is echt een heel gaaf en uniek programma om zelf mee aan de slag te gaan! Ik wens je er veel succes en plezier mee. 

Je ontvangt na je bestelling en betaling een mail met een link naar het programma en een inlogcode (let op: deze is 3 maanden geldig!).  

 

 

Als ervaren verkoopstylist in de regio
Eindhoven/Helmond ontzorg ik jou door:
  • advies bij start verkoopproces
  • finishing touch styling
  • mijn unieke online verkoopstyling-programma
  • en de losse modules Opruimen en Styling 

Meer CHRISTYVANRIJ op...

Reviews

Aanpakker!

In onze grote woning waren de kamers in de loop der jaren een beetje dicht geslibt. Christy heeft heel goed geholpen met benoemen wat echt weg moest en waaróm dat beter zou zijn. Hierdoor hebben we kamer voor kamer alles fijn kunnen opruimen. De laatste spullen heeft zij zelf weg gezet toen de fotograaf er was. En nog een beetje mooier gemaakt. Heel fijn! Wij raden vrienden ook echt aan om Christy te bellen als ze gaan verhuizen! 

Ann & Johan, Deurne

Verzendinformatie

Verzending huurartikelen:
op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice