Header website d
Header website d
vierkant webshop illustratie tbv shop 2 illustratie tbv shop

Module 3 Opruimen & Klusjes

Array
Prijs€ 22,50

Heb jij geen tijd om het hele online programma te doorlopen, of denk je dat je al een heel eind komt met één onderdeel? Dan kan je ook een losse module bestellen, zoals deze, over Opruimen & Klusjes.

De module heeft maar liefst 42 pagina's tips, adviezen en voorbeelden


In het programma zitten pagina's met actielijstjes die je kunt uitprinten en invullen/afvinken. Deze actielijstjes zijn opgesteld per ruimte, dus je kunt het lijstje precies in dié kamer ophangen waar het van toepassing is. Hoe handig is dat?! 

Uiteindelijk bepaal je natuurlijk zélf wat je gaat opruimen, maar de tips die ik geef zijn gebaseerd op mijn ervaringen en op onderbouwde onderzoeken. Als je ze toepast zal je zien dat het écht een beter beeld gaat geven van jouw woning.


Je krijgt de module (in pdf) per mail opgestuurd, zo snel mogelijk nadat jouw betaling is ontvangen, inclusief een kortingscode voor het héle ONLINE programma! 

 

Als ervaren verkoopstylist in de regio
Eindhoven/Helmond ontzorg ik jou door:
  • advies bij start verkoopproces
  • finishing touch styling
  • mijn unieke online verkoopstyling-programma
  • en de losse modules Opruimen en Styling 

Meer CHRISTYVANRIJ op...

Reviews

Aanpakker!

In onze grote woning waren de kamers in de loop der jaren een beetje dicht geslibt. Christy heeft heel goed geholpen met benoemen wat echt weg moest en waaróm dat beter zou zijn. Hierdoor hebben we kamer voor kamer alles fijn kunnen opruimen. De laatste spullen heeft zij zelf weg gezet toen de fotograaf er was. En nog een beetje mooier gemaakt. Heel fijn! Wij raden vrienden ook echt aan om Christy te bellen als ze gaan verhuizen! 

Ann & Johan, Deurne

Verzendinformatie

Verzending huurartikelen:
op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice