Header website d
Header website d

Maatwerk DoeHetZelf stappenplan

E-mailadres
Array
Prijs€ 195,00
Basisprijs inclusief BTW€ 195,00
Korting
Bedrag BTW€ 33,84

Je weet dat er aanpassingen gedaan moeten worden aan je woning voordat het in de verkoop kan. Misschien is het wat gedateerd, is het wat rommelig of heb je een paar jaar klusjes laten liggen. Als je niet precies weet wát je moet doen of wat écht noodzakelijk is, doorloop dan samen met mij de woning, waarna ik een DoeHetZelf Stappenplan voor je maak, met concrete acties die je in je eigen tempo kunt uitvoeren en afvinken (heerlijk is dat, afvinken!). 

Ik help je met het loslaten van je eigen smaak en leer je te kijken als een koper. En nee, ik laat je niet alle muren wit verven, want dan verdwijnt vaak de ziel uit een woning, maar soms is een wat neutralere kleur wél beter voor het eindresultaat. Boek deze afspraak vooraan in het verkoopproces, dan heb je wat ruimer de tijd om de klusjes uit te voeren. 

Het je alles uitgevoerd? Laat dan de makelaar maar komen, hij/zij zal blij zijn met zo'n goed voorbereid huis! 

 

(Bij grotere woningen met meer dan gemiddeld aantal slaap- en badkamers, buitenruimtes, bijgebouwen etc. wordt een aangepaste prijs geoffreerd.)

 

 

 

 

Als ervaren verkoopstylist in de regio
Eindhoven/Helmond ontzorg ik jou door:

  • totaal styling tijdens photoshoots
  • finishing touch styling
  • advies bij start verkoopproces
  • maatwerk doe-het-zelf

Meer CHRISTYVANRIJ op...

Reviews

Op rolletjes

Ik had ons huis zelf heel goed voorbereid op de fotoshoot voor de verkoopbrochure. Heel veel tips gelezen op de website van CHRISTYVANRIJ-verkoopstyling- . Fijn dat Christy een dag van tevoren even langskwam om te kijken wat er eventueel nog nodig was om het nog beter op de plaat te zetten. Samen met een professionele fotograaf van Zien24 (Sandra) verliep de shoot op rolletjes. De foto's zijn prachtig geworden. Wel jammer dat het net op het moment van de 'buitenfoto's' begon te regenen, maar dat heeft niemand in de hand.

Annelies - Helmond

 

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice