Header website d
Header website d

Finishing touch

E-mailadres
Prijs€ 130,00
Basisprijs inclusief BTW
Korting
Bedrag BTW

Je bent er klaar voor. De afspraak met de fotograaf of potentiële koper is zeer binnenkort. De woning is goed opgeruimd; er zijn dingen weggegooid en weggegeven en ook heb je alvast wat in verhuisdozen gedaan. Het ziet er goed uit, maar het echte "mooi maken" is niet jouw ding. Dan kies je voor deze Puntjes op de i styling door mij!

Ik kom graag voor last minute styling en zet de puntjes op de i zodat je woning er tip top uitziet. Dit is heel handig vlak voor de fotograaf komt, er een bezichtiging plaatsvindt of als je "open huis" houdt.

Alle ruimtes worden gecheckt en waar nodig gestyled, met gebruikmaking van (reeds aanwezige) plaids en kussens. Om een topsfeer te bereiken maak ik gebruik van verse producten zoals gebakjes en verse bloemen; deze worden apart in rekening gebracht en blijven in de woning achter.

Indien gewenst maak ik ook gebruik van kussens en plaids die je voor minimaal 2 maanden kunt huren, wat natuurlijk handig is omdat er waarschijnlijk meerdere bezichtigingen zullen gaan plaatsvinden.  

 

Tijdsbesteding ca. 2 uur incl. reistijd, voorbereiding en op locatie.

 

(Bij grotere woningen met meer dan gemiddeld aantal slaap- en badkamers, buitenruimtes, bijgebouwen etc. wordt een aangepaste prijs geoffreerd.)

 

 

Als ervaren verkoopstylist in de regio
Eindhoven/Helmond ontzorg ik jou door:

  • totaal styling tijdens photoshoots
  • finishing touch styling
  • advies bij start verkoopproces
  • maatwerk doe-het-zelf

Meer CHRISTYVANRIJ op...

Reviews

Scherpe blik en praktische oplossingen

"Er zat bij ons weinig tijd tussen het kiezen van een makelaar en het maken van de verkoopfoto's. We hadden weinig tijd om ons huis verkoopklaar te maken. 
Gelukkig was daar Christy met haar scherpe blik en praktische oplossingen.
We hadden een kleurrijk huis, ik zag er tegenop om alles te moeten overschilderen. Was ook helemaal niet nodig volgens Christy. Ze kon ons precies vertellen wat we moesten opruimen of verplaatsen en wat we waar als accessoires konden gebruiken. Zo konden we in korte tijd ons huis goed presenteren en verkopen.
Zo fijn dat Christy met je meekijkt en denkt, je hebt al genoeg andere dingen aan je hoofd. Echt top!"

Gaby & Patrick, Helmond

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice