Header website d
Header website d

Finishing touch

E-mailadres
Array
Prijs€ 97,50
Korting
Bedrag BTW€ 16,92

Je bent er klaar voor. De afspraak met de fotograaf of potentiële koper is zeer binnenkort. De woning is goed opgeruimd; er zijn dingen weggegooid en weggegeven en ook heb je alvast wat in verhuisdozen gedaan. Het ziet er goed uit, maar het echte "mooi maken" is niet jouw ding. Dan kies je voor deze Puntjes op de i styling door mij!

Ik kom graag voor last minute styling en zet de puntjes op de i zodat je woning er tip top uitziet. Dit is heel handig vlak voor de fotograaf komt, er een bezichtiging plaatsvindt of als je "open huis" houdt.

Alle ruimtes worden gecheckt en waar nodig gestyled, met gebruikmaking van o.a. mooie plaids en kussens. Om een topsfeer te bereiken maak ik gebruik van verse producten zoals gebakjes en verse bloemen. Deze worden apart in rekening gebracht en blijven in de woning achter.

Indien gewenst maak ik ook gebruik van kussens en plaids die je voor minimaal 2 maanden kunt huren, wat natuurlijk handig is omdat er waarschijnlijk meerdere bezichtigingen zullen gaan plaatsvinden.  

 

Tijdsbesteding ca. 1,5 uur

 

(Bij grotere woningen met meer dan gemiddeld aantal slaap- en badkamers, buitenruimtes, bijgebouwen etc. wordt een aangepaste prijs geoffreerd.)

 

 

Als ervaren verkoopstylist
ontzorg ik jou door:

  • totaal styling tijdens photoshoots
  • finishing touch styling
  • advies bij start verkoopproces
  • maatwerk doe-het-zelf

Meer CHRISTYVANRIJ op...

Reviews

Professioneel en leuk!

Mede dankzij de professionele en leuke begeleiding van Christy werd ons huis binnen 18 dagen verkocht! Moet iedereen doen!

Joop D. - Helmond/Stiphout

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice