Header website d
Header website d

Finishing touch

Array
Prijs€ 130,00

Alle ruimtes worden door mij persoonlijk gecheckt en afgestyled. Dit doe ik vlak voor de fotograaf komt en/of tijdens de photoshoot.
Ik maak gebruik van de reeds aanwezige accessoires zoals plaids en kussens op bedden en zitmeubels, plaats accessoires daar waar de blik van de kijker gevangen moet worden op de foto. Ik haal ook spullen en meubels weg als dat beter is voor de presentatie, maar opruimen doe ik niet, dat moet je echt vooraf zelf doen (misschien is daarvoor Module 3 van mijn programma iets voor jou?).

Voor de zekerheid neem ik enkele accessoires mee om nét even voor een tikje meer sfeer te zorgen als dat nodig. Met liefde zorg ik ook voor één of meerdere bloemboeketten. Deze blijven na de styling uiteraard achter in de woning en worden daarom apart in rekening gebracht.

Wil je de gebruikte accessoires in huis houden om tijdens bezichtigingen ook jouw bed of bank mooi te kunnen maken? Dan kan je deze huren. Zie hiervoor de aparte categorie in de webshop.   

 

Tijdsbesteding ca. 2 uur incl. reistijd, voorbereiding en op locatie.

Bij grotere woningen met meer dan gemiddeld aantal slaap- en badkamers, buitenruimtes, bijgebouwen etc. wordt een aangepaste prijs geoffreerd.

Als ervaren verkoopstylist in de regio
Eindhoven/Helmond ontzorg ik jou door:
  • advies bij start verkoopproces
  • finishing touch styling
  • mijn unieke online verkoopstyling-programma
  • en de losse modules Opruimen en Styling 

Meer CHRISTYVANRIJ op...

Reviews

Aanpakker!

In onze grote woning waren de kamers in de loop der jaren een beetje dicht geslibt. Christy heeft heel goed geholpen met benoemen wat echt weg moest en waaróm dat beter zou zijn. Hierdoor hebben we kamer voor kamer alles fijn kunnen opruimen. De laatste spullen heeft zij zelf weg gezet toen de fotograaf er was. En nog een beetje mooier gemaakt. Heel fijn! Wij raden vrienden ook echt aan om Christy te bellen als ze gaan verhuizen! 

Ann & Johan, Deurne

Verzendinformatie

Verzending huurartikelen:
op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice