Header website d
Header website d

VERKOOPSTYLING

Wat spannend, je gaat je huis verkopen. En ja, dan heb je ineens heel veel aan je hoofd. Er zal een fotoreportage gemaakt gaan worden ....
Is je woning daar klaar voor? Wat komt daar allemaal bij kijken? Moeten je alles wit verven? Mag er écht niks op het aanrecht staan? En waar laten je al het speelgoed? 

Tijd voor het inschakelen van CHRISTYVANRIJ, dé verkoopstyliste! Bekijk de verschillende opties en kies wat het beste bij jouw woning of situatie past. 

Wil je mij liever (nu nog niet) over de vloer, of vind je het gewoon té leuk om zelf je huis in orde te maken? Koop dan het complete Online Programma "Maak jouw huis KLAAR voor verkoop!". In de digitale brochure staat alle info over dit fantastische en unieke programma, lees nu en klik HIER.

Tip: Uiteraard kan je ook een afspraak met mij maken vóórdat je makelaars uitnodigt om een waardebepaling en verkoopstrategie te bespreken. Ook hij/zij kan maar één keer een eerste indruk krijgen, dus laat dat vooral een góede indruk zijn! 

Resultaten 1 - 4 van 4
Als ervaren verkoopstylist in de regio
Eindhoven/Helmond ontzorg ik jou door:

  • totaal styling tijdens photoshoots
  • finishing touch styling
  • advies bij start verkoopproces
  • mijn unieke online verkoopstyling-programma!

Meer CHRISTYVANRIJ op...

Reviews

Het resultaat was perfect en de samenwerking erg prettig!

"Ik was op zoek naar een styliste om mijn woning zo goed mogelijk te presenteren op de verkoopfoto's. De makelaar attendeerde mij op Christy. Na een korte kennismaking, met vooral het huis, kwam Christy de dag van de photoshoot vooraf alle puntjes op de i zetten. Het resultaat was perfect, een stijlvolle touch, bovendien aangevuld met de juist accessoires van haarzelf waar nodig! 

Zelfs voorafgaand aan de bezichtigingen helpen de adviezen van Christy je op weg om de woning een TipTop uitstraling te geven. Of je laat gewoon Christy alles nog even stylen. 
De samenwerking was erg prettig, zij is bijzonder flexibel en communicatief. Echt een aanbeveling waard!"

Eric vd S. - Helmond

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice