Header website d
Header website d

VERKOOPSTYLING OPTIES

Wat spannend, je gaat je huis verkopen. En ja, dan heb je ineens heel veel aan je hoofd. Er zal een fotoreportage gemaakt gaan worden ....
Is je woning daar klaar voor? Wat komt daar allemaal bij kijken? Moeten je alles wit verven? Mag er écht niks op het aanrecht staan? En waar laten je al het speelgoed? 

Tijd voor het inschakelen van CHRISTYVANRIJ, dé verkoopstyliste! Bekijk de verschillende opties en kies wat het beste bij jouw woning of situatie past. 

Tip: Uiteraard kan je ook een afspraak met mij maken vóórdat je makelaars uitgenodigt om een waardebepaling en verkoopstrategie te bespreken. Ook hij/zij kan maar één keer een eerste indruk krijgen, dus laat dat vooral een góede indruk zijn! 

Resultaten 1 - 5 van 5
Als ervaren verkoopstylist in de regio
Eindhoven/Helmond ontzorg ik jou door:

  • totaal styling tijdens photoshoots
  • finishing touch styling
  • advies bij start verkoopproces
  • maatwerk doe-het-zelf

Meer CHRISTYVANRIJ op...

Reviews

Op rolletjes

Ik had ons huis zelf heel goed voorbereid op de fotoshoot voor de verkoopbrochure. Heel veel tips gelezen op de website van CHRISTYVANRIJ-verkoopstyling- . Fijn dat Christy een dag van tevoren even langskwam om te kijken wat er eventueel nog nodig was om het nog beter op de plaat te zetten. Samen met een professionele fotograaf van Zien24 (Sandra) verliep de shoot op rolletjes. De foto's zijn prachtig geworden. Wel jammer dat het net op het moment van de 'buitenfoto's' begon te regenen, maar dat heeft niemand in de hand.

Annelies - Helmond

 

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice