Header website d
Header website d
sierkussens-7006 kussen-ZeepSop-roze-geel kussen-Velours-petrol Kussen-Rood-zijde-biesje Kussen-Malin-Westberg-zwart-wit Kussen-Malin-Westberg-groen Kussen-CampCirrus-rood kussen-Oranje-katoen-gebreid Kussen-Himla-lila-zijde Kussen-Koraal Groen-ruit1 Groen-panter

Kussens

E-mailadres
Array
Prijs€ 15,00
Basisprijs inclusief BTW€ 15,00
Korting
Bedrag BTW€ 2,60

Kussens kan je écht overal inzetten om sfeer te maken in je te koop staande woning. Van bank tot bed tot tuinmeubels, overal brengen ze vrolijkheid of luxe! Met kussens maak je je woning snel klaar voor een bezichtiging of open huis. 

BinnenPret Wonen heeft een keur aan hoezen te huur, en wat er niet is, kan op korte termijn geregeld worden. Samen zoeken we de juiste kleuren en vormen die passen bij de kamer waar ze gebruikt gaan worden. In kinderkamers zijn effen hoezen meestal het beste om het beeld wat rustiger te maken, terwijl logeer- of zolderkamers vaak wel wat meer pit en kleur kunnen gebruiken. 

Er zijn verschillende maten, vormen en kleuren verkrijgbaar. Geef tijdens het bestelproces aan naar welke hoezen je voorkeur uitgaat. Uiteraard kan ik ook een mooie set voor je samenstellen, op basis van je wensen. 


Genoemde prijs is per artikel en per (minimale) huurperiode van 2 maanden
Huur kan alleen plaatsvinden na ondertekening van de huurvoorwaarden (op aanvraag).

 

 

 

Als ervaren verkoopstylist in de regio
Eindhoven/Helmond ontzorg ik jou door:

  • totaal styling tijdens photoshoots
  • finishing touch styling
  • advies bij start verkoopproces
  • maatwerk doe-het-zelf

Meer CHRISTYVANRIJ op...

Reviews

Op rolletjes

Ik had ons huis zelf heel goed voorbereid op de fotoshoot voor de verkoopbrochure. Heel veel tips gelezen op de website van CHRISTYVANRIJ-verkoopstyling- . Fijn dat Christy een dag van tevoren even langskwam om te kijken wat er eventueel nog nodig was om het nog beter op de plaat te zetten. Samen met een professionele fotograaf van Zien24 (Sandra) verliep de shoot op rolletjes. De foto's zijn prachtig geworden. Wel jammer dat het net op het moment van de 'buitenfoto's' begon te regenen, maar dat heeft niemand in de hand.

Annelies - Helmond

 

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice