Header website d
Header website d

VERHUUR ACCESSOIRES

Okay, je gaat je huis verkopen en wilt écht wel de juiste aanpassingen doen om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken, maar je hebt niet de juiste kussens en plaids en bent ook niet zo goed met bloemen .... Daarbij, je wilt helemaal niet méér spullen hebben (je gaat tenslotte juist opruimen i.v.m. de verhuizing) en ook besteed je liever geld aan je nieuwe interieur, niet aan het oude!

De oplossing is simpel: huur styling-producten bij CHRISTYVANRIJ!

Superhandig voor de komende maanden waarin de fotoreportage wordt gemaakt, bezichtigingen gaan plaatsvinden of zelfs een Open Huis georganiseerd wordt.

Als je niet weet wat je nodig hebt, dan help ik je uiteraard graag met het vinden van de beste accessoires. Op basis van jouw snapshots via email of whatsapp bepaal ik welke artikelen goed passen en stuur deze naar je op. Uiteraard is dit te combineren met een verkoopstyling-opdracht, dan weten we zéker dat het de juiste artikelen worden toegepast en zijn jij en je huis op alles voorbereid; een mooi gestyled huis is een hoop stress minder. Wie wil dat nou niet??

Ook als je níet je huis gaat verkopen, is het mogelijk om woonaccessoires te huren. Bestel via de webshop één of meerdere items en ik neem contact met je op om de juiste uitvoering te kiezen. 

 

Resultaten 1 - 3 van 3
Als ervaren verkoopstylist in de regio
Eindhoven/Helmond ontzorg ik jou door:

  • totaal styling tijdens photoshoots
  • finishing touch styling
  • advies bij start verkoopproces
  • maatwerk doe-het-zelf

Meer CHRISTYVANRIJ op...

Reviews

Op rolletjes

Ik had ons huis zelf heel goed voorbereid op de fotoshoot voor de verkoopbrochure. Heel veel tips gelezen op de website van CHRISTYVANRIJ-verkoopstyling- . Fijn dat Christy een dag van tevoren even langskwam om te kijken wat er eventueel nog nodig was om het nog beter op de plaat te zetten. Samen met een professionele fotograaf van Zien24 (Sandra) verliep de shoot op rolletjes. De foto's zijn prachtig geworden. Wel jammer dat het net op het moment van de 'buitenfoto's' begon te regenen, maar dat heeft niemand in de hand.

Annelies - Helmond

 

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice