VERHUUR ACCESSOIRES

Okay, je gaat je huis verkopen en wilt écht wel de juiste aanpassingen doen om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken, maar je hebt niet de juiste kussens en plaids en bent ook niet zo goed met bloemen .... Daarbij, je wilt helemaal niet méér spullen hebben (je gaat tenslotte juist opruimen i.v.m. de verhuizing) en ook besteed je liever geld aan je nieuwe interieur, niet aan het oude!

De oplossing is simpel: huur styling-producten bij CHRISTYVANRIJ!

Superhandig voor de komende maanden waarin de fotoreportage wordt gemaakt, bezichtigingen gaan plaatsvinden of zelfs een Open Huis georganiseerd wordt.

Als je niet weet wat je nodig hebt, dan help ik je uiteraard graag met het vinden van de beste accessoires. Op basis van jouw snapshots via email of whatsapp bepaal ik welke artikelen goed passen en stuur deze naar je op. Uiteraard is dit te combineren met een verkoopstyling-opdracht, dan weten we zéker dat het de juiste artikelen worden toegepast en zijn jij en je huis op alles voorbereid; een mooi gestyled huis is een hoop stress minder. Wie wil dat nou niet??

Ook als je níet je huis gaat verkopen, is het mogelijk om woonaccessoires te huren. Bestel via de webshop één of meerdere items en ik neem contact met je op om de juiste uitvoering te kiezen. 

 

Resultaten 1 - 2 van 2

Verzendinformatie

Verzending huurartikelen:
op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice