Header website d
Header website d

Je gaat je huis verkopen!

2020023 Christy 28 lrGaat je huis in de verkoop en worden er binnenkort foto's gemaakt voor bijvoorbeeld Funda?
Dan is er werk aan de winkel, of je nu een vol of opgeruimd huis hebt. Het "verkoopklaar maken" van een woning is iets om zorgvuldig aan te pakken en vooral de foto's, video en 360-graden registratie moeten echt perfect zijn om indruk te maken op internet en in de brochure. Op verschillende manieren kan ik jou helpen om de woning zo goed mogelijk te presenteren.

 

Totaal styling tijdens de photoshoot is de beste optie voor het beste eindresultaat! Zowel jij als verkoper, de aanwezige fotograaf én de makelaar zullen blij zijn met mijn komst  want elke ruimte wordt door mij fotoklaar gemaakt.

 

Verhuizen is heel stressvol! Daarom help ik je graag met Advies bij start verkoopproces. Dit gesprek is speciaal om jou te ontzorgen, zodat je gewoon rustig het verkoopproces kunt ingaan. Ik vertel je hoe een fotoreportage gemaakt wordt, hoeveel tijd het in beslag neemt, waar je op moet letten zowel binnen als buiten, wat je nu alvast kunt doen ter voorbereiding en welk effect opruimen en styling zullen hebben.

 

Met een Maatwerk DoeHetZelf Stappenplan kan je zelf aan de slag met het optimaliseren van je woning. Speciaal voor jouw woning stel ik een stappenplan van activiteiten op. Dit kan je zelfs al doen voordat je makelaars belt zodat zij ook een prima eerste indruk krijgen. 

 

Met Finishing Touch zorg ik ervoor dat kijkers zich thuis voelen in jouw woning bij bezichtigingen. Dus, staan er bezichtigingen gepland of staat de fotograaf morgen op de stoep maar heb je zelf geen tijd (of zin ...) om de bedden strak op te maken, bloemen te kopen, wat laatste spullen op te ruimen, etc.? Schakel mij in en je kunt met een gerust hart de deur uit!

 

Via de webshop kan je kiezen uit de bovengenoemde mogelijkheden. Kijk even wat het beste bij jou past, bestel online en ik neem direct contact op om de werkwijze in detail te bespreken. Ik kom heel graag jouw huis in het zonnetje zetten! 
Natuurlijk kan je mij ook gewoon eerst even mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen/appen op 06-15268827. 

 
Als ervaren verkoopstylist in de regio
Eindhoven/Helmond ontzorg ik jou door:

  • totaal styling tijdens photoshoots
  • finishing touch styling
  • advies bij start verkoopproces
  • maatwerk doe-het-zelf

Meer CHRISTYVANRIJ op...

Reviews

Scherpe blik en praktische oplossingen

"Er zat bij ons weinig tijd tussen het kiezen van een makelaar en het maken van de verkoopfoto's. We hadden weinig tijd om ons huis verkoopklaar te maken. 
Gelukkig was daar Christy met haar scherpe blik en praktische oplossingen.
We hadden een kleurrijk huis, ik zag er tegenop om alles te moeten overschilderen. Was ook helemaal niet nodig volgens Christy. Ze kon ons precies vertellen wat we moesten opruimen of verplaatsen en wat we waar als accessoires konden gebruiken. Zo konden we in korte tijd ons huis goed presenteren en verkopen.
Zo fijn dat Christy met je meekijkt en denkt, je hebt al genoeg andere dingen aan je hoofd. Echt top!"

Gaby & Patrick, Helmond

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice