Header website d
Header website d

Je gaat je huis verkopen!

Gaat je huis in de verkoop en worden er binnenkort foto's gemaakt voor bijvoorbeeld Funda?
Dan is er werk aan de winkel, of je nu een vol of opgeruimd huis hebt. Het "verkoopklaar maken" van een woning is iets om zorgvuldig aan te pakken en vooral de foto's, video en 360-graden registratie moeten echt perfect zijn om indruk te maken op internet en in de brochure. Op verschillende manieren kan ik jou helpen om de woning zo goed mogelijk te presenteren.

 

Verhuizen is heel stressvol! Daarom help ik je graag met Advies bij start verkoopproces. Dit gesprek is speciaal om jou te ontzorgen, zodat je gewoon rustig het verkoopproces kunt ingaan. Ik vertel je hoe een fotoreportage gemaakt wordt, hoeveel tijd het in beslag neemt, waar je op moet letten zowel binnen als buiten, wat je nu alvast kunt doen ter voorbereiding en welk effect opruimen en styling zullen hebben.

 

Met Stying tijdens Photoshoot bied ik je de helpende hand als de fotograaf er is. Ik maak zoveel mogelijk ruimtes klaar zodat de fotograaf er een mooie registratie van kan maken. Heb je geen tijd of zin om de bedden strak op te maken, bloemen te kopen, wat laatste spullen op te ruimen, de badkamer te voorzien van sfeervolle accesoires? Ruim eerst de boel goed op en schakel mij dan in om de puntjes op de i te zetten tijdens de photoshoot.  

Wil je zélf aan de slag en liever niet mij of een andere stylist over de vloer hebben? Kijk dan in de webshop  want daar vind je ook mijn unieke online programma met 8 modules, of kan je een losse module bestellen. 
 
Natuurlijk kan je mij ook mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen/appen op 06-15268827 om te bespreken wat het beste bij jouw huis en situatie past.

 

entree met kussens

 
Als ervaren verkoopstylist in de regio
Eindhoven/Helmond ontzorg ik jou door:
  • advies bij start verkoopproces
  • finishing touch styling
  • mijn unieke online verkoopstyling-programma
  • en de losse modules Opruimen en Styling 

Meer CHRISTYVANRIJ op...

Reviews

Aanpakker!

In onze grote woning waren de kamers in de loop der jaren een beetje dicht geslibt. Christy heeft heel goed geholpen met benoemen wat echt weg moest en waaróm dat beter zou zijn. Hierdoor hebben we kamer voor kamer alles fijn kunnen opruimen. De laatste spullen heeft zij zelf weg gezet toen de fotograaf er was. En nog een beetje mooier gemaakt. Heel fijn! Wij raden vrienden ook echt aan om Christy te bellen als ze gaan verhuizen! 

Ann & Johan, Deurne

Verzendinformatie

Verzending huurartikelen:
op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice