WELK SOORT STYLING PAST HET BESTE?

TOTAAL STYLING

Ik ben gedurende de hele photoshoot aanwezig in jullie woning en zorg ervoor dat elke ruimte er top uitziet en de fotograaf direct aan de slag kan om de mooiste foto's te maken.

Elke ruimte maak wordt fotoklaar gemaakt door nog wat laatste dingetjes op te ruimen, bedden op te maken en het geheel mooi af te stylen met accessoires. Hierbij maak ik gebruik van meegebrachte woonaccessoires zoals kussens, plaids, kandelaars, bloemen en fraaie versproducten zoals fruit, bolbroden, borrelhapjes en taart.

Ik zal wél een beroep op je doen bij het verplaatsen enkele items als dat voor de foto beter is. Uiteraard worden ook de bijkeuken en tuin in orde gebracht en bepaal ik met de fotograaf de beste posities waarbij ik hem/haar wijs op mooie details en bijzonderheden van het huis. 

Tijdsbesteding: maximaal 4,5 uur, dit betreft voorbereiding, reistijd en ca. 3 a 3,5 uur op locatie.
Basistarief: € 295,00*


STYLING TIJDENS PHOTOSHOOT

Hoe fijn is dat? Jij hebt alles opgeruimd en ik kom alles het mooi "afstylen". Je kunt lekker achterover leunen en mij alle ruimtes in orde maken, vlak voor en tijdens de komst van de fotograaf. 
Samen met de fotograaf zorg ik ervoor dat jouw woning zo mooi mogelijk wordt vastgelegd op beeld.
Voor de styling maak ik gebruik van aanwezige accessoires maar neem voor de zekerheid ook zelf een aantal basis-accessoires mee om er zeker van te zijn dat elke ruimte een oppepper kan krijgen als dat nodig is voor het beste resultaat! Denk hierbij aan kussens voor binnen en buiten, spreien en plaids, broodplanken, serviesgoed, leuke prints en natuurlijk kan ik, na overleg hierover, ook voor een mooie verse bos bloemen zorgen. 

Dit stylingpakket is voldoende voor een gemiddelde woning of appartement.
Ben je er niet helemaal zeker van wát je precies kunt doen in de voorbereiding? Combineer dan dit advies met Advies bij Start Verkoopproces waarbij ik bij je thuis kom en vooraf tips & tricks geef.

Tijdsbesteding: max. 3 uur, dit betreft voorbereiding, reistijd en ca. 2 uur op locatie.
Basistarief: € 195,00*

FINISHING TOUCH

Alle ruimtes worden door mij persoonlijk gecheckt en afgestyled. Dit doe ik vlak voor de fotograaf komt en/of tijdens de photoshoot.
Ik maak gebruik van de reeds aanwezige accessoires zoals plaids en kussens op bedden en zitmeubels, plaats accessoires daar waar de blik van de kijker gevangen moet worden op de foto. Ik haal ook spullen en meubels weg als dat beter is voor de presentatie, maar opruimen doe ik niet, dat moet je echt vooraf zelf doen (misschien is daarvoor Module 3 van mijn programma iets voor jou).

Voor de zekerheid neem ik enkele accessoires mee om nét even voor een tikje meer sfeer te zorgen als dat nodig. Met liefde zorg ik ook voor één of meerdere bloemboeketten. Deze blijven na de styling uiteraard achter in de woning en worden daarom apart in rekening gebracht.

Tijdsbesteding ca. 2 uur incl. reistijd, voorbereiding en op locatie.
Basistarief: € 130,00*


ADVIES BIJ START VERKOOPPROCES

Omdat ik veel ervaring heb in het stylen tijdens een photoshoot, kan ik je precies vertellen hoe een photoshoot (met video, 360 graden foto's, hoogtefoto's etc.) in zijn werk gaat, hoe lang deze duurt, waar een fotograaf op let, welke voorbereidingen je kunt doen in en rond je woning, waar je rekening mee moet houden enzovoort.
We lopen samen door je huis en ik geeft je tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. Als het voor jou toegevoegde waarde heeft en de tijd het toelaat, dan zet ik e.e.a. na de afspraak ook nog even "op papier" via email.

Tijdsbesteding: maximaal 1,5 uur incl. reistijd en verslaglegging
Basistarief: € 85,00


*) Bij grotere woningen met meer dan gemiddeld aantal slaap- en badkamers, buitenruimtes, bijgebouwen etc. wordt een aangepaste prijs geoffreerd. Ook als tijdens de uitvoering meertijd nodig blijkt om de opdracht goed uit te voeren, wordt dit met opdrachtgever besproken en achteraf gefactureerd.

 

entree met kussens

 

Verzendinformatie

Verzending huurartikelen:
op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice