Header website d
Header website d

Uncategorised

Algemene voorwaarden verkoopstyling

over Christy van Rij

30 x 20 cmUit mijn passie voor lichte, frisse, vrolijke en opgeruimde interieurs is mijn oorspronkelijke bedrijf BinnenPret ontstaan in 2006. Interieuradvies aan particulieren was tot 2021 de belangrijkste activiteit, met als aanvulling een leuke webshop met Scandinavische woonaccessoires. 

Het jaar 2017 stond in het teken van verandering; ik werd gevraagd om de styling te verzorgen bij fotoshoots voor een makelaar voor hun brochures en vermelding op Funda.nl. Met enorm veel enthousiasme ben ik daarmee aan de slag gegaan en het aantal opdrachten groeit nog steeds. Ook wordt het gebied waarin ik werkzaam ben uitgebreid, verder de regio in.

Met ingang van januari 2021 heet mijn bedrijf "CHRISTYVANRIJ verkoopstyling". Een hele stoere en weloverwogen keuze om vanaf nu mijn eigen naam te gebruiken!

De focus van mijn diensverlening ligt nu dus geheel op het ontzorgen van opdrachtgevers die hun woning gaan verkopen, van de start tot en met de photoshoot. Ik adviseer en enthousiasmeer de verkoper om aan de slag te gaan met het verkoopklaar maken van hun woning, maar steek ook heel graag de handen uit de mouwen door zélf aan de slag te gaan met het interieur. Samen met mijn fijne en betrouwbare partners zetten we elk huis in het zonnetje!

 

Enige persoonlijke informatie voor wie het leuk vindt om te weten: ik ben geboren in 1964 onder het sterrenbeeld Vissen in Vlaardingen, opgegroeid en mijn eigen levenspad gezocht in de Achterhoek waarna ik in 1986 de liefde gevolgd ben naar Noord-Brabant.

Het geluk was aan onze kant en ik werd in 1993 moeder van een geweldige zoon. Ik heb altijd gewerkt in ondersteunende beroepen zoals directie-secretaresse, commercieel directie-assistente en ambtelijk secretaris van een ondernemingsraad. Het werken "buiten de deur" en mijn eigen bedrijf  combineer ik met het gezinsleven en vrijwilligerswerk bij scouting. Ik word erg blij van wandelingen met onze hond (een Grand Basset Griffon Vendéen), fado (Portugese muziek), fijne samenwerking met collega-ondernemers en natuurlijk gave interieur-fotoshoots! 

logo & foto's

Het is niet toegestaan om het logo van CHRISTYVANRIJ verkoopstyling en de op de website getoonde foto's en teksten zonder mijn medeweten te gebruiken, voor welk doeleinde dan ook. 

Mail gerust even je aanvraag en vertel wat je van plan bent met het beeldmateriaal. Als het nodig is, kan ik je waarschijnlijk aan high resolution materiaal helpen zodat je een mooie productie kunt maken.

Maar zoals gezegd; graag even contact zodat ik wel of geen akkoord kan geven voor publicatie. Dank voor je begrip en medewerking!

samenwerken

Ik sta open voor leuke en interessante samenwerkingen, dus denk je dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Bijvoorbeeld in netwerk, bij evenementen of in een groot project. Laat het me weten, superleuk!

Wil je CHRISTYVANRIJ verkoopstyling in het zonnetje zetten door er een positief stuk over te publiceren in de media? Wil je een kort maar krachtige melding maken van mijn werkzaamheden in  een blog of (online) magazine? Dan is dat is zeer welkom uiteraard! Neem contact op, dan maken we er samen een leuke publicatie van.

Via de Social Media buttons kan je mij volgen; zie je daar iets interessants tussen staan waar je meer over wilt weten, bel/app of mail mij gerust.

 

 

Contact

CHRISTYVANRIJ verkoopstyling is actief in de regio Eindhoven/Helmond vanuit vestigingsadres Neerwal 82 5708 ZA Helmond


bel / app naar nummer: 06-15268827

of stuur een e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

 

CHRISTYVANRIJ verkoopstyling is een activiteit van BinnenPret!
Kamer van Koophandel Eindhoven: 17191390

BTW Identificatienummer: NL001544396B27

Bank: Knab - IBAN: NL76KNAB0725666498 - BIC: KNABNL2H

 

 

 

Contactgegevens (2)

Alle zakelijke info:

Telefoonnummer: 06-15268827

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

CHRISTYVANRIJ verkoopstyling is een activiteit van BinnenPret!
Kamer van Koophandel Eindhoven: 17191390

Vestigingsadres: Neerwal 82, 5708 ZA Helmond

Bank: Knab - IBAN: NL76KNAB0725666498 - BIC: KNABNL2H

 

404

404: Niet Gevonden

Sorry, maar de content die je zocht kan niet gevonden worden

Als ervaren verkoopstylist in de regio
Eindhoven/Helmond ontzorg ik jou door:
  • advies bij start verkoopproces
  • finishing touch styling
  • mijn unieke online verkoopstyling-programma
  • en de losse modules Opruimen en Styling 

Meer CHRISTYVANRIJ op...

Reviews

Aanpakker!

In onze grote woning waren de kamers in de loop der jaren een beetje dicht geslibt. Christy heeft heel goed geholpen met benoemen wat echt weg moest en waaróm dat beter zou zijn. Hierdoor hebben we kamer voor kamer alles fijn kunnen opruimen. De laatste spullen heeft zij zelf weg gezet toen de fotograaf er was. En nog een beetje mooier gemaakt. Heel fijn! Wij raden vrienden ook echt aan om Christy te bellen als ze gaan verhuizen! 

Ann & Johan, Deurne

Verzendinformatie

Verzending huurartikelen:
op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice