Header website d
Header website d

over Christy van Rij

30 x 20 cmUit mijn passie voor lichte, frisse, vrolijke en opgeruimde interieurs is mijn oorspronkelijke bedrijf BinnenPret ontstaan in 2006. Interieuradvies aan particulieren was tot 2021 de belangrijkste activiteit, met als aanvulling een leuke webshop met Scandinavische woonaccessoires. 

Het jaar 2017 stond in het teken van verandering; ik werd gevraagd om de styling te verzorgen bij fotoshoots voor een makelaar voor hun brochures en vermelding op Funda.nl. Met enorm veel enthousiasme ben ik daarmee aan de slag gegaan en het aantal opdrachten groeit nog steeds. Ook wordt het gebied waarin ik werkzaam ben uitgebreid, verder de regio in.

Met ingang van januari 2021 heet mijn bedrijf "CHRISTYVANRIJ verkoopstyling". Een hele stoere en weloverwogen keuze om vanaf nu mijn eigen naam te gebruiken!

De focus van mijn diensverlening ligt nu dus geheel op het ontzorgen van opdrachtgevers die hun woning gaan verkopen, van de start tot en met de photoshoot. Ik adviseer en enthousiasmeer de verkoper om aan de slag te gaan met het verkoopklaar maken van hun woning, maar steek ook heel graag de handen uit de mouwen door zélf aan de slag te gaan met het interieur. Samen met mijn fijne en betrouwbare partners zetten we elk huis in het zonnetje!

 

Enige persoonlijke informatie voor wie het leuk vindt om te weten: ik ben geboren in 1964 onder het sterrenbeeld Vissen in Vlaardingen, opgegroeid en mijn eigen levenspad gezocht in de Achterhoek waarna ik in 1986 de liefde gevolgd ben naar Noord-Brabant.

Het geluk was aan onze kant en ik werd in 1993 moeder van een geweldige zoon. Ik heb altijd gewerkt in ondersteunende beroepen zoals directie-secretaresse, commercieel directie-assistente en ambtelijk secretaris van een ondernemingsraad. Het werken "buiten de deur" en mijn eigen bedrijf  combineer ik met het gezinsleven en vrijwilligerswerk bij scouting. Ik word erg blij van wandelingen met onze hond (een Grand Basset Griffon Vendéen), fado (Portugese muziek), fijne samenwerking met collega-ondernemers en natuurlijk gave interieur-fotoshoots! 

Als ervaren verkoopstylist in de regio
Eindhoven/Helmond ontzorg ik jou door:

  • totaal styling tijdens photoshoots
  • finishing touch styling
  • advies bij start verkoopproces
  • maatwerk doe-het-zelf

Meer CHRISTYVANRIJ op...

Reviews

Scherpe blik en praktische oplossingen

"Er zat bij ons weinig tijd tussen het kiezen van een makelaar en het maken van de verkoopfoto's. We hadden weinig tijd om ons huis verkoopklaar te maken. 
Gelukkig was daar Christy met haar scherpe blik en praktische oplossingen.
We hadden een kleurrijk huis, ik zag er tegenop om alles te moeten overschilderen. Was ook helemaal niet nodig volgens Christy. Ze kon ons precies vertellen wat we moesten opruimen of verplaatsen en wat we waar als accessoires konden gebruiken. Zo konden we in korte tijd ons huis goed presenteren en verkopen.
Zo fijn dat Christy met je meekijkt en denkt, je hebt al genoeg andere dingen aan je hoofd. Echt top!"

Gaby & Patrick, Helmond

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice